Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zvěřinové ragú s ovocem

Zvěřina je zajímavá svou výraznou vůní a chutí. Tu v tomto ragú ještě podpoříme přidáním ovoce. Nesmí chybět brusinky, které se zvěřinou tvoří osvědčenou kombinaci, a méně obvyklá šťavnatá mochyně se sladkokyselou chutí.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 50 min bez doby marinování

60 min (10 min příprava + 50 min tepelná úprava, bez doby marinování)

před 4 hodinami

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 932 kJ / 1 179 kcal
Bílkoviny130,00 g
Tuky56,12 g
Vláknina5,13 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 361 mg
Sůl0,69 g
Sacharidy21,28 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: kýta vepřová, sůl, pepř mletý, víno červené, olej, cibule, povidla švestková, vývar masový, víno hroznové, brusinky, třešne kandované, perník strouhaný

TopRecepty.cz

Zvěřinové ragú s ovocem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BBn3N

Naposledy jste si prohlédli