Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zvěřinové ragú s ovocem

Zvěřina je zajímavá svou výraznou vůní a chutí. Tu v tomto ragú ještě podpoříme přidáním ovoce. Nesmí chybět brusinky, které se zvěřinou tvoří osvědčenou kombinaci, a méně obvyklá šťavnatá mochyně se sladkokyselou chutí.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 50 min bez doby marinování

60 min (10 min příprava + 50 min tepelná úprava, bez doby marinování)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 932 kJ /
1 179 kcal
Bílkoviny130,00 g
Tuky56,12 g
Vláknina5,13 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 361 mg
Sůl0,69 g
Sacharidy21,28 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, zalijeme vínem a necháme minimálně přes noc v lednici odležet. Krok 2: Pak maso osušíme a na oleji orestujeme. Krok 3: Maso vyjmeme, dáme stranou a na tuku dohněda osmahneme oloupanou a nakrájenou cibuli. Přidáme povidla, zalijeme vývarem a vložíme maso. Krok 4: Dusíme pod pokličkou doměkka, přidáme nakrájené ovoce, zahustíme perníkem, povaříme a podle potřeby dochutíme.

TIP: Jak zpracovat zvěřinu

Zveřejněno 28. 9. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zvěřinové ragú s ovocem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BBn3N

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zvěřinové ragú s ovocem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BBn3N

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
kýta vepřová, sůl, pepř mletý, víno červené, olej, cibule, povidla švestková, vývar masový, víno hroznové, brusinky, třešne kandované, perník strouhaný

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu