Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hříbkové šátečky

Čerstvé voňavé lesní houby se hodí i při přípravě drobného pohoštění. Připravíme z nich chutné šátečky, které kromě směsi dušených hub naplníme i mozzarellou a kouskem červené papriky. Jistě ze stolu zmizí během chvilky.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 35 min

50 min (15 min příprava + 35 min tepelná úprava)

před 6 hodinami

Suroviny pro 10 porcí

10 porcí

Nutriční hodnoty

Energie2 052 kJ / 490 kcal
Bílkoviny18,61 g
Tuky30,83 g
Vláknina21,60 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 133 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy25,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: houby, olej, cibule, sůl, pepř mletý, kmín mletý, sýr mozzarella, paprika čerstvá červená, vejce

TopRecepty.cz

Hříbkové šátečky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M89y5