Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené flíčky s houbami a vejci

Není potřeba lákat strávníky ke stolu. Vůně hub se o to postará za vás. Použijte čerstvé nebo sušené, uvařte potřebné množství těstovin a do křupava zapečte. Pokud si dáte práci s domácími těstovinami, bude to top! Ale i koupenými si pochutnáte.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 40 min

55 min (15 min příprava + 40 min tepelná úprava)

před 5 hodinami

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie6 851 kJ / 1 637 kcal
Bílkoviny62,46 g
Tuky60,58 g
Vláknina13,65 g
Cholesterol 814 mg
Sodík 734 mg
Sůl1,61 g
Sacharidy204,27 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Na domácí těstoviny použijeme 1 vejce na 100 g mouky nejlépe semolinové a pár kapek oleje (olivového). Těsto lze zpracovat v robotu, malé množství ručně. Vypracované zabalíme do fólie a necháme 30 minut odpočinout, je pružnější a lépe se rozválí. Vyválet můžeme ručně nebo pomocí strojku a nakrájíme dle potřeby. Můžeme použít čerstvé nebo necháme dobře proschnout na pozdější využití.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: těstoviny, slanina, cibule, houby sušené, žampióny, sůl, pepř mletý, kmín drcený, sádlo, strouhanka, vejce, smetana

TopRecepty.cz

Zapečené flíčky s houbami a vejci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z6WPR