Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrušník

Úrodu šťavnatých hrušek využijeme při přípravě voňavého perníkového moučníku. Hrušky těsto dobře zvláční, zázvor a perníkové koření ho provoní. Navíc se v těstě skrývá příjemné překvapení ve formě ořechů a sušeného ovoce.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 40 min

50 min (10 min příprava + 40 min tepelná úprava)

před 4 hodinami

Suroviny pro 12 porcí

12 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 301 kJ / 2 701 kcal
Bílkoviny82,73 g
Tuky91,33 g
Vláknina28,40 g
Cholesterol 912 mg
Sodík 594 mg
Sůl2,46 g
Sacharidy372,86 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: vejce, med, hruška, jogurt, olej, mouka celozrnná, kakao, koření do perníku, zázvor, ořechy vlašské, rozinky, brusinky, polenta, voda, sýr ricotta, skořice, čokoláda hořká

TopRecepty.cz

Hrušník

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/829RL