Brokolice podle šéfkuchaře
Netradiční předkrm, kterým ohromíte všechny milovníky brokolice a je za pár minut na stole. Kombinace brokolice, avokádové majonézy a pufované quinoi si vás získá svou rychlou a snadnou přípravou i lahodnou chutí.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 171 526 kJ / 40 996 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4 409,63 g |
Tuky | 333,30 g |
Vláknina | 4 108,40 g |
Cholesterol | 49 mg |
Sodík | 10,30 g |
Sůl | 0,76 g |
Sacharidy | 3 035,29 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept přidávám na četná přání . Recept je vymyšlen šéfkuchařem Yvesem Mattagnem z La Villa Lorraine, v originále použil tzatziki krém. Jelikož nemám tzatziki ráda použila jsem avokádovou majonézu podle Koko, bylo to výborné. Kamarádka koupila majonézu v Albertu. Pufovanou quinou jsem koupila v Dm odd. zdravé výživy.
www.menuodkoko.cz › avomajo-tedy-avokadov..
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné žampióny zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Brokolice podle šéfkuchaře
Přidáno před 3 hodinami
Hřibová omáčka s koprem
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová panenka s batátovým pyré a brokolicí
Přidáno před 5 hodinami
Zapečený jáhelník s ovocem
Přidáno před 6 hodinami
Pečený bůček s ovocnou salsou
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Trenčianská rychlá polévka
Deny55 uvařila před 20 minutami
Kulajda jihočeská
StandaCB uvařil před 1 hodinou
Linecká kolečka III.
Panova uvařila před 1 hodinou
Houbový guláš s paprikou a rajčaty
dexulka uvařil před 1 hodinou
Mleté krůtí řízky s uzeným sýrem, obalené v italské směsi bez vajec
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Mrkev pečená v tymiánovém jogurtu
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Velikonoční mrkvový dort II
HelenaNiemi uvařila před 1 hodinou
Americký mrkvový dort se smetanovým krémem
HelenaNiemi uvařila před 1 hodinou
Drobenkový koláč s jablky
mparpelova uvařila před 1 hodinou
Kanellbular - skořicové šneky
Kris.rdjr uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ptáčky plněné nivou s houbovou omáčkou: Obměna známé klasiky má lehce pikantní chuť a úžasně voní houbami
Jogurtové rychlokoblížky s povidly: Voňavé nadýchané koblížky se rozplývají na jazyku, příprava je snadná a hotové jsou za chvíli
Jak vařit brokolici, mrkev a další zeleninu, aby si zachovala pěknou barvu
Další recepty
Suroviny: brokolice, majonéza, quinoa, sůl
Brokolice podle šéfkuchaře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6P02
0 názorů