Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Makovník s jablky

Mezi oblíbené a klasické moučníky z máku rozhodně patří makovec. Když do něj přidáme jablka, bude krásně vláčný. Jeho příprava je velmi snadná a tento recept je navíc hrníčkový, takže ho zvládnou i začátečníci.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 45 min

60 min (15 min příprava + 45 min tepelná úprava)

před 7 hodinami

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie23 128 kJ / 5 528 kcal
Bílkoviny132,71 g
Tuky191,89 g
Vláknina60,15 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 326 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy787,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka polohrubá, vejce, cukr moučkový, mléko, mák mletý, jablko, olej, kypřící prášek do pečiva, poleva čokoládová, tuk, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Makovník s jablky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XDMZW