Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dýňové karbanátky

Zejména na podzim jsou u nás velmi dobře dostupné dýně. Jsou vskutku univerzální surovinou, kterou můžeme použít do slaných i sladkých receptů. V tomto případě z dýně připravíme smažené karbanátky, které podáváme třeba s bramborovou kaší.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 20 min

50 min (30 min příprava + 20 min tepelná úprava)

před 5 hodinami

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 214 kJ / 529 kcal
Bílkoviny32,64 g
Tuky23,88 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 304 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy38,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: dýně, vejce, mouka hladká, sůl, pepř mletý, majoránka, koření na mleté maso, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Dýňové karbanátky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5yW2B