Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dýňový dort za studena

Dýňový dort za studena je lahodný dezert, který spojuje jemnou chuť dýně s lehkostí smetanového krému a křupavým sušenkovým základem. Je ideální volbou pro podzimní sezónu, kdy jsou dýně v plné síle, a nabízí osvěžující alternativu k tradičním pečeným zákuskům.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

před 3 hodinami

Suroviny pro 1 kus

1 kus

kulatá dortová forma Ø 26 cm

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 901 kJ / 3 322 kcal
Bílkoviny25,13 g
Tuky280,53 g
Vláknina32,38 g
Cholesterol 685 mg
Sodík 384 mg
Sůl0,37 g
Sacharidy159,18 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Sušenky zvolte libovolné, třeba spekulatius, grahamové, máslové, čokoládové...

Dýňový dort můžete také udělat jako řezy když použijete místo kulaté formy obdélníkovou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: sušenky, máslo, mascarpone, lučina, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, cukr krupice, cukr vanilkový, dýně hokkaido, želatina, koření dýňové, skořice mletá, cukr, rum, sušenky, čokoláda hořká, ořechy vlašské, mandle, skořice mletá, zázvor mletý, ořech muškátový, koření hřebíček, koření nové koření mleté, pepř mletý

TopRecepty.cz

Dýňový dort za studena

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wpkoR