Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapékané obrácené kančí řízky

Nedílnou součástí naší kuchyně je také zvěřina. Zejména v podzimním období bývají tradiční zvěřinové hody. S naším receptem si však třeba zrovna řízky z kance můžete připravit i doma. Přes noc v marinádě, poté obalit, osmažit a zapéct. Budou křehké a lahodné.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 60 min bez doby odležení masa přes noc

120 min (60 min příprava + 60 min tepelná úprava, bez doby odležení masa přes noc)

před 7 hodinami

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie9 767 kJ / 2 334 kcal
Bílkoviny142,38 g
Tuky162,66 g
Vláknina16,85 g
Cholesterol 386 mg
Sodík 3,73 g
Sůl9,30 g
Sacharidy70,17 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kýta kančí, cibule, hořčice plnotučná, slanina anglická, sádlo, strouhanka, vejce, pepř mletý, sůl, smetana zakysaná, česnek, sůl, pepř bílý mletý

TopRecepty.cz

Zapékané obrácené kančí řízky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M89kA

Naposledy jste si prohlédli