Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nákyp z kuřecích jater

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

magdalenka magdalenka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 169 kJ /
2 670 kcal
Bílkoviny182,88 g
Tuky80,47 g
Vláknina16,70 g
Cholesterol 3,81 g
Sodík 4,06 g
Sůl9,95 g
Sacharidy296,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji osmažíme na drobno pokrájanú cibuľu. Pridáme očistené, omyté a pokrájané pečienky, orestujeme, posolíme, okoreníme čiernym korením. Krok 2: Sendvič pokrájame na kocky cca 2x2 cm. Zalejeme mliekom, v ktorom sme rozšľahali žĺtka a soľ, necháme vsiaknuť, ale nech to nie je úplne rozmočené. Vmiešame vlažnú pečienku a hrsť posekanej petržlenovej vňate. Krok 3: Nakoniec vmiešame opatrne sneh z bielkov. Na plech dáme papier na pečenie, rozprestrieme nákyp a upečieme.

Zveřejněno 5. 9. 2009

Poznámka autora magdalenka

Chutí teplé aj studené, obyčajne aj odporcom pečienky. Zvlášť vhodné ako súčasť studeného pohostenia, dá sa pripraviť aj deň dopredu.

Recept mám získaný ústnym podaním.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nákyp z kuřecích jater

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4R7J

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nákyp z kuřecích jater

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4R7J

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Ivanka, teší ma, že si sa inšpirovala...

Magdalenka,pridala som fotku k tvojmu receptu,aj keď ja to nerobím na plechu,ale varím v sáčku vo vode.Inak je recept rovnaký,dlho som hľadala či tu niečo podobné neni,nenapadlo by ma že to nájdem pod názvom "nákyp".Presne ako píšeš,najlepšie je to studené a je to moc dobré:-p:yes:

Tak už mám uloženo Magdalenko. Já to nesmím, musím hlídat ten zatracenej cholesterol, ale tomu mýmu to udělám, recept vypadá velice slibně. Já kuřecí játra milovala a dělala jsem je často, dušená s pórkem, zapékaná. Díky za recept.+ :yes::yes::-D

Ešte by som chcela dodať, že som sa pokúšala o experimenty s pridaním ďalších byliniek, ale som sa vrátila k tejto verzii - vynikne prirodzená chuť pečienky v kombinácii s vňaťou. Ďakujem za záujem!

Magdalenko, moc zajímavé! Drůbeží játra jsou moc dobrá a určitě si najdu čas na vyzkoušení.;-):yes:

Tématické fráze:
recepty z jater, kuřecí játra s porkem, recepty kureci jatra s porkem, játrová buchta,nákyp z kuřecích jater, kureci nakyp s jatry, nákyp s kuřecími játry, dušená kuřecí játra top recepty, kureci játra, dusena kureci jatra, kuřecí játra cholesterol, pomazánka z kuřecích jater, vnitrnosti nakyp, recept aj, kureci sendvic recept fotky, dušená jatra s pórkem, kuřecí játra recepty s porkem, dušené kuřecí játra

Suroviny:
játra kuřecí, veka, vejce, olej, cibule, pepř, petrželka, sůl, mléko

Přidat fotografie receptu