Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dýňové lívance

Dýně je typickou surovinou zejména na podzim. Připravit z ní můžeme třeba i skvělé nadýchané lívance. Na jejich základ je potřeba dýňové pyré, mouka, máslo a také vyšlehaný sníh z bílků. Po usmažení je můžete doplnit třeba zakysanou smetanou.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

před 9 hodinami

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie5 892 kJ / 1 408 kcal
Bílkoviny59,15 g
Tuky34,90 g
Vláknina35,10 g
Cholesterol 98 mg
Sodík 800 mg
Sůl2,12 g
Sacharidy197,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka špaldová hrubá, kypřící prášek, cukr třtinový, skořice, máslo, bílek, sůl, jogurt bílý, pyré dýňové, mléko, ghee

TopRecepty.cz

Dýňové lívance

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/829Gm