Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Karbanátky s houbami

Tradiční karbanátky připravíme z mletého masa. Na podzim je však můžeme dochutit i houbami, zejména, když máme nasbíráno, tak použijeme houby čerstvé. Kombinace je to vskutku chutná, vyzkoušejte a přesvědčte se sami.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 15 min

55 min (40 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 201 kJ /
1 243 kcal
Bílkoviny134,70 g
Tuky39,02 g
Vláknina26,44 g
Cholesterol 843 mg
Sodík 1,10 g
Sůl2,43 g
Sacharidy77,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rohlíky nakrájíme na kostičky, namočíme je do mléka a vymačkáme je. Cibuli nakrájíme nadrobno, na lžíci oleje ji necháme zesklovatět, přidáme nakrájené houby, osolíme, opepříme, okmínujeme a dusíme do změknutí hub. Krok 2: Maso dáme do mísy, přidáme studenou cibuli s houbami, vejce, prolisované stroužky česneku, namočené rohlíky, majoránku, sůl, dobře promícháme a podle potřeby zahustíme strouhankou. Krok 3: Utvoříme menší karbanátky a osmažíme je na oleji.

Zveřejněno 8. 10. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Karbanátky s houbami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rkYJ6

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Karbanátky s houbami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rkYJ6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
míchané mleté maso, houby, rohlík, cibule, vejce, česnek, sůl, kmín drcený, majoránka, pepř mletý, mléko, strouhanka, olej

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu