Krkonošský guláš
Voňavý guláš se šťavnatým hovězím masem a cibulovým základem je oblíbená klasika, která zahřeje a dobře zasytí. Důležité je dopřát masu dostatek času, aby bylo krásně měkké. Tento guláš navíc ochutíme restovanou slaninou a lesními houbami.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 701 kJ / 1 363 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 174,74 g |
Tuky | 53,68 g |
Vláknina | 24,16 g |
Cholesterol | 419 mg |
Sodík | 1,45 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 35,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkonošský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6W56
Moje poznámka
Krkonošský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6W56
Nejnovější recepty
Domácí bylinkové tagliatelle
Přidáno před 1 hodinou
Turecká vejce
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní květák se zastřenými vejci (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Špagety s kuřecím masem a bazalkovým pestem
Přidáno před 21 hodinami
Segedín z trouby
Přidáno před 23 hodinami
Měkké banánové sušenky
Přidáno 4. 4. 2025 09:42
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špagety aglio olio e peperoncino
Sarka1966 před 3 minutami
Pečené kuře
Lucek před 15 minutami
Škvarkové pagáčky
jamara před 16 minutami
Kantonske kure
Marcela0123 před 19 minutami
Kuřecí čína
Blofas před 25 minutami
Hovězí plátky s kapustou a hořčicí
majeva před 29 minutami
Kynuté ovocné knedlíky II
Bertas před 37 minutami
Dušená mrkev
Paulika před 50 minutami
Krémová pórková polévka
sarkatuckova34 před 1 hodinou
Bylinková kuřecí jatýrka na víně
michaelatomastikova999 před 1 hodinou
Suroviny:
kližka hovězí,
slanina uzená,
cibule,
houby lesní,
mouka hladká,
sůl,
paprika sušená sladká,
kmín mletý,
pepř mletý,
olej
Komentáře