Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené ryzce s dýní

Ryzec je oblíbená a velmi chutná houba. Velmi snadno z ní připravíme dobrotu, na které si pochutnají i vegetariáni. Ryzce zapečeme s kousky dýně a na závěr pečení na povrchu necháme roztéct sýr.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 194 kJ /
285 kcal
Bílkoviny23,48 g
Tuky15,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 1,01 g
Sůl2,50 g
Sacharidy12,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji osmažíme oloupanou nakrájenou cibuli a nakrájené ryzce.  Krok 2: Na pekáček rozložíme na plátky nakrájenou dýni a posypeme ji orestovanými ryzci. Podle chuti osolíme a opepříme a pečeme asi 15 minut.  Krok 3: Nakonec přidáme nastrouhaný sýr a ještě zapečeme. 

TIP: Jak připravit ryzce

Zveřejněno 11. 10. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečené ryzce s dýní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J6PVD

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečené ryzce s dýní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J6PVD

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

:-):yes: Určitě by mi chutnalo .

Suroviny:
olej, cibule, ryzce, dýně, sůl, pepř mletý, sýr tvrdý

Přidat fotografie receptu