Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová kotleta plněná sušenými rajčátky na kapustovém lůžku

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

harendarcikova.lenka

Středně náročný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Toto jídlo je nápadité, ale zároveň rychlé a snadné. Jednoduché závitky ze šťavnaté vepřové kotlety naplníme sušenými rajčaty a osmažíme na pánvi. Servírujeme na lůžku z růžičkové kapusty.

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 785 kJ /
666 kcal
Bílkoviny55,98 g
Tuky9,17 g
Vláknina25,40 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 168 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy78,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vepřovou kotletu naložíme přes noc do oleje, který smícháme se solí a mletým pepřem. Oleje použijeme tolik, aby bylo maso ponořené. Krok 2: Poté kotletu rozřízneme, naplníme sušenými rajčaty a orestujeme zprudka na pánvi z obou stran. Abychom získali šťávu, podlijeme trošku vodou a necháme maso dojít.  Krok 3: Na pánvi osmažíme oloupanou a nakrájenou cibuli, přidáme na čtvrtky či půlky nakrájené růžičkové kapusty, sójovou omáčku, sůl a pepř a pomalu restujeme. Nakonec podlijeme trochou vody a dusíme, dokud kapusty nezměknou a voda se téměř všechna neodpaří. Krok 4: Vepřový závitek podáváme položený na kapustovém lůžku.

TIP: Oblíbené recepty z růžičkové kapusty

Zveřejněno 17. 10. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová kotleta plněná sušenými rajčátky na kapustovém lůžku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2Y2g

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová kotleta plněná sušenými rajčátky na kapustovém lůžku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2Y2g

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
kotleta vepřová, kapusta růžičková, rajče sušené, cibule, omáčka sojová, sůl, pepř mletý, olej

Přidat fotografie receptu