Vrstvená jablková buchta
Snad nejčastěji použitým druhem ovoce k pečení u nás jsou jablka. Moučníkům totiž dodají dokonalou chuť, vůni a šťavnatost. Nejinak je tomu i v případě této snadné buchty, kdy do těsta zamícháme plátky jablek a upečeme.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 198 kJ / 1 481 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,50 g |
Tuky | 8,92 g |
Vláknina | 27,60 g |
Cholesterol | 12 mg |
Sodík | 211 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 310,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vrstvená jablková buchta
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO5O9
Moje poznámka
Vrstvená jablková buchta
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO5O9
Nejnovější recepty
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 5 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 7 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 10 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno 30. 3. 2025 16:22
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
Přidáno 30. 3. 2025 13:01
Plněná vejce s žervé
Přidáno 30. 3. 2025 12:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 53 minutami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 1 hodinou
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 1 hodinou
Carpaccio z pečené červené řepy
Fitulka před 1 hodinou
Banánová buchta - hrnková
gahim před 1 hodinou
Miliónová polévka
Fitulka před 1 hodinou
Hrníčkový mazanec naší babči
kocka20 před 1 hodinou
Těstovinový salát
Maja77 před 1 hodinou
Vídeňské brambory
Nadja před 2 hodinami
Kachní prsa s glazovanými cibulkami
Sahula před 2 hodinami
Suroviny:
jablko,
vejce,
mouka hladká,
cukr,
mléko,
kypřící prášek do pečiva,
cukr moučkový
Komentáře (3)