Nádivka se žampiony
Nádivka je skvělým doplňkem třeba pečeného kuřete, ale zároveň ji můžeme připravit i samotnou. Směs, ve které propojíme chutě žampionů a uzeného masa doplní tradičně pečivo namočené v mléce, koření a zelená petrželka. Po zapečení můžeme podávat.
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 134 kJ / 2 183 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,17 g |
Tuky | 84,24 g |
Vláknina | 36,86 g |
Cholesterol | 1,31 g |
Sodík | 4,57 g |
Sůl | 10,56 g |
Sacharidy | 207,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nádivka se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31jl4
Moje poznámka
Nádivka se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31jl4
Nejnovější recepty
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 7 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 13 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 15 hodinami
Ředkvičky naložené v jablečném octu
Přidáno před 15 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 18 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno 30. 3. 2025 16:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijský pikantní zelný salát
Sahula před 5 hodinami
Kuřecí na pepři a slanině
Janet.P před 6 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 7 hodinami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 7 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 9 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 9 hodinami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 9 hodinami
Carpaccio z pečené červené řepy
Fitulka před 9 hodinami
Banánová buchta - hrnková
gahim před 9 hodinami
Miliónová polévka
Fitulka před 9 hodinami
Suroviny:
rohlík,
maso uzené,
žampióny,
vejce,
cibule,
mléko,
máslo,
petrželka,
sůl,
pepř mletý,
ořech muškátový,
kmín drcený,
česnek,
strouhanka
Komentáře