Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovička na hlávkovém zelí

Velmi snadný recept je tento na zapečenou krkovičku se zelím. Plátky vepřového masa poklademe do hlávkovým zelí vystlaného pekáče, ochutíme, zakryjeme další vrstvou a necháme propéct. Ideální přílohou jsou třeba brambory.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

vladimira.machkova

Snadný

Doba přípravy 110 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 80 min

110 min (30 min příprava + 80 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 605 kJ /
1 818 kcal
Bílkoviny201,45 g
Tuky104,42 g
Vláknina10,50 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 554 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy15,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Krkovičku naporcujeme na plátky, naklepeme, posolíme a opepříme. Krok 2: Dno pekáče zasypeme nakrájenou cibulí a hlávkovým zelím. Na zelí poklademe krkovičku a taktéž ji zasypeme shora hlávkovým zelím. Krok 3: Zakryté pečeme přibližně 60 minut na 160 °C, potom odkryjeme a dopečeme na 180 °C ještě dalších 15-20 minut.

Zveřejněno 25. 10. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krkovička na hlávkovém zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5yl9q

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krkovička na hlávkovém zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5yl9q

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
krkovice vepřová, zelí hlávkové, sůl, pepř mletý, cibule, sádlo

Přidat fotografie receptu