Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šmirkás - brynzová pomazánka

Šmírkás je tradiční slovenská pomazánka z brynzy, která vás svou chutí přenese do slovenských hor. Pomazánka z másla, ovčího sýra a jarní cibulky, ochucená mletou paprikou, nejlépe chutná namazaná na čerstvém pečivu.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Ciglerová

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 314 kJ /
1 031 kcal
Bílkoviny26,49 g
Tuky101,39 g
Vláknina0,08 g
Cholesterol 281 mg
Sodík 1,11 g
Sůl2,92 g
Sacharidy3,11 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Máslo a brynzu necháme změknout při pokojové teplotě, lépe se s nimi pracuje. Jarní cibulku nasekáme najemno. Krok 2: Všechny ingredience dáme do mísy a pořádně vidličkou propracujeme tak, aby se vše dobře promíchalo. Krok 3: Hotovou pomazánku mažeme na čerstvé pečivo.

TIP: Brynza ve slovenské a české kuchyni

Zveřejněno 22. 10. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Šmirkás - brynzová pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o2vVA

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Šmirkás - brynzová pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o2vVA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
brynza, máslo, paprika sušená sladká, cibulka jarní

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu