Dědkův pstruh s brambory
Pstruh je v našich končinách velice oblíbenou rybou. Jeho jemné maso stačí doplnit kořením na ryby, které podpoří ještě kyselá šťáva z citronu. K restovaným filetům se pak skvěle hodí vařené a opečené brambory.
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dědkův pstruh s brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxVZy
Moje poznámka
Dědkův pstruh s brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxVZy
Nejnovější recepty
Krkovice pečená v kysaném zelí
Přidáno před 4 hodinami
Květák v houbové směsi
Přidáno před 8 hodinami
Brownies-čokoládový fondant
Přidáno před 8 hodinami
Vrstvená jablková buchta
Přidáno před 10 hodinami
Hruškové carpaccio s brusinkami
Přidáno před 13 hodinami
Domácí šunka s provensálskými bylinkami
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Bábovka ze zakysané smetany s vůní skořice: Krásně vláčný lahodný moučník připravíte bez odvažování
Smažený celer v trojobalu: Křupavé plátky zeleniny jsou skvělé s tatarkou, chuť dodá i ingredience přidaná před obalovaním
Vyzkoušeli jsme vítěznou bagetu od Emy z Hell's Kitchen: Prezentace zabila skvělou chuť, jídlo by potřebovalo víc péče
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šunkofleky
jtrecepty před 2 hodinami
Květáková polévka se sušenými houbami
Gregusa před 2 hodinami
Čoko-jogurtový dezert s jahodami
iveta77 před 7 hodinami
Kolínka s uzeným bůčkem a tvarohem
Danoouch před 8 hodinami
Srbské rizoto
jamesloizac před 8 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
lunav1 před 10 hodinami
Brokolicová polévka
lunav1 před 10 hodinami
Babiččina minutka
lunav1 před 10 hodinami
Suroviny:
pstruh,
citron,
sůl,
koření na ryby,
mouka hladká,
ghee
Komentáře