Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)

Krůtí válečky s mozzarellou jsou skvělou variancí na karbanátky či masové koule. Masová je směs je zahuštěná pouze troškou ovesných vloček. Přestože se jedná o dietní pokrm, na chuti mu to vůbec neubírá. Válečky můžete upéct v remosce nebo usmažit na pánvi.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 30 min

65 min (35 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 porce

1porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Do mletého masa přidáme sůl, pepř, nastrouhanou mozzarellu, nasekanou bazalku a vejce. Krok 2: Dobře promícháme a pak na zahuštění vmícháme drcené ovesné vločky. Necháme hodinu odležet v chladu. Krok 3: Ze směsi vytvarujeme válečky, naskládáme do zapékací misky, přidáme lžičku sádla a upečeme v remosce nebo usmažíme na pánvi.
Podáváme se zeleninovým salátem.

TIP: Oblíbené pokrmy z mletého masa

Zveřejněno 31. 10. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XD7Yv

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XD7Yv

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

:-)<3:yes::yes: Recept se mi líbí, dělám podobné ale dávám kousek mozzarelly jako náplň dovniř, určitě to bude dobré i tak jak děláš ty :-K

Píšete: "naskládáme do zapékací misky, přidáme lžičku sádla a upečeme v remosce". Tu zapékací misku opravdu dáváte do remosky? Nebo tou zapékací miskou myslíte nádobu remosky?

RubyRom: Děkuji za odpověď, to dává smysl.

Zobrazit 2 starší odpovědi

Suroviny:
maso krůtí mleté, sůl, pepř mletý, vejce, sýr mozzarella, bazalka čerstvá, vločky ovesné, sádlo

Přidat fotografie receptu