Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kančí gulášek

Pro milovníky zvěřiny je jistě tento guláš z kančího masa jako dělaný. Kančí maso je tučnější, ale libovější a výživnější. S divokým kořením si skvěle notují a ideálně je doplňuje také jemný bramborový knedlík. Navrch patří už jen čerstvá cibulka.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

kasikova.ver

Náročný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny pro 7 porcí

7porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli nakrájíme najemno a osmažíme na sádle dohněda. Přidáme na kostičky nakrájené maso a zprudka osmažíme, aby se zatáhlo a nepustilo šťávu. Zalijeme horkou vodou, přidáme veškeré koření a vaříme do změknutí masa. Krok 2: Potom přidáme nastrouhaný česnek, zahustíme pohankovou krupicí a ještě chvíli vaříme. Podle chuti dosolíme a dopepříme. Podáváme s čerstvou cibulkou pokrájenou na kolečka. Krok 3: Bramborové knedlíky: Dopředu uvaříme brambory, necháme je zchladnout a oloupeme. Nastrouháme na jemném struhadle, přidáme mouku, vejce a sůl a vypracujeme těsto. Vytvarujeme 3 knedlíky a vaříme ve vroucí vodě 20 minut. Necháme zchladnout a poté rozkrájíme na plátky.

TIP: 3 vychytávky, jak poznat hotový bramborový knedlík

Zveřejněno 2. 11. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kančí gulášek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJxQk

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kančí gulášek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJxQk

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso kančí, cibule, sádlo, česnek, bobkový list, jalovec, koření nové koření, paprika sušená sladká, kmín drcený, sůl, pepř mletý, krupice pohanková, brambory, mouka hrubá, vejce, sůl

Přidat fotografie receptu