Bažant nadivoko
Bažant je lahůdkou vyhledávanou už po staletí. Jeho jemné maso je velmi zdravé a není tučné. Aby nebylo příliš suché, poklademe ho plátky slaniny a pečeme s kořenovou zeleninou, jablkem a červeným vínem.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bažant nadivoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYRBV
Moje poznámka
Bažant nadivoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYRBV
Nejnovější recepty
Hvězdičky s povidly a rumovou polevou
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí plec nebo krk se žampiony a na víně
Přidáno před 2 hodinami
Ořechová žemlovka
Přidáno před 15 hodinami
Kakaové linecké zdobené čokoládou
Přidáno před 15 hodinami
Linecké rybičky se skořicí
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí rolky s hlívou ústřičnou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Kundrfály: Knedlíky ze zelím a cibulí z jednoho pekáčku se podle receptu knedlíkového mistra povedou každému
Svatomartinské tradice: Proč má být na stole vypečená husička a mladé víno, jaký význam mají plněné rohlíčky?
Jak na kynuté svatomartinské rohlíčky: Nadýchané máslové pečivo chutná skvěle s makovou či ořechovou náplní
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Expres kuře na paprice
Mish_Ellie před 31 minutami
Tvarohová bábovka od Dity P.
Petaja před 1 hodinou
Holubky od Denisky
DanaBl před 3 hodinami
Rychlá kompotová buchta
Xion14 před 12 hodinami
Kynuté těsto na štrúdl
MilosK před 15 hodinami
Budvar játra
Majka U. před 16 hodinami
Limetkový cheesecake
Amona před 17 hodinami
Falešná hermelínová pomazánka
Lucie1001 před 17 hodinami
Kuřecí s brambory, cuketou a žampiony
Christine před 19 hodinami
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Marsyela před 20 hodinami
Suroviny:
bažant,
sůl,
špek,
zelenina kořenová,
jablko,
bobkový list,
koření nové koření,
jalovec,
pepř celý,
tymián,
víno červené,
slanina
Komentáře