Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ryba v kapustovém kabátku

Tresčí maso v kabátku z kapustových listů se zeleninou, okouzlí vaše chuťové pohárky svojí příjemně nasládlou chutí. Takto připravený závitek můžeme podávat s dipem a bramborovou kaší.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Středně náročný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Mrkev nakrájíme na slabé plátky. U kapustových listů seřízneme opatrně tvrdý dřevnatý řapík (vede středem listu), aby se nám list dobře balil. Rybu rozdělíme na čtyři porce (pokud máme malé listy, tak na osm porcí). Krok 2: Listy rozprostřeme na prkénku a začneme plnit. První vrstva nakrájená mrkev na slabé plátky, druhá hrášek, třetí ryba, čtvrtá špenát a pátá kukuřice. Vše podle chutě solíme a kořeníme, kdo chce může přidat kousek másla. Krok 3: Boční okraje zahneme ke středu, přes náplň a závitek dokončíme. Závitky dáme na pařák a 20 minut dusíme pod pokličkou. Krok 4: Jako příloha se hodí brambory, bramborová kaše, kuskus nebo rýže a samozřejmě nějaký dip.

TIP: Jak správně rozmrazit mraženou rybu?

Zveřejněno 12. 11. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ryba v kapustovém kabátku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJxKY

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ryba v kapustovém kabátku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJxKY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
treska, listy kapustové, mrkev, hrášek, kukuřice, špenát, sůl, pepř mletý, koření na ryby

Přidat fotografie receptu