Plzeňský špíglák
Názvem špíglák se v rybářském slangu označuje kapr lysec, kterého tentokrát připravíme s trochou dobrého piva. Kapra podáváme se zajímavou omáčkou s hrozinkami, posypaného křupavými mandlemi a jako přílohu zvolíme například bramborové placky.
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plzeňský špíglák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRwK5
Moje poznámka
Plzeňský špíglák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRwK5
Nejnovější recepty
Mrkvový beránek a kakaové slepičky a vajíčka
Přidáno před 9 hodinami
Ovocná tlačenka
Přidáno před 11 hodinami
Kakaové muffiny s borůvkovým tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Palačinky s jahodovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Rizoto s chřestem a hráškem
Přidáno před 11 hodinami
Jahodové mlsání v mističce
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jidáše, jidášky…
Iwana666 před 6 minutami
Rybí filé se sýrem
pankovazuzana před 4 hodinami
Bublanina
pankovazuzana před 4 hodinami
Kávové muffiny
pankovazuzana před 4 hodinami
Kuře s cizrnou na kari
pankovazuzana před 4 hodinami
Kuřecí nudličky na žampionech
pankovazuzana před 4 hodinami
Zauzený zelný " Eintopf"
Sahula před 8 hodinami
Chábovica (zelná polévka)
Sahula před 8 hodinami
Pampeliškový sirup
Borisovaanna před 9 hodinami
Kuřecí čínské nudle
Misicka77 před 10 hodinami
Suroviny:
kapr,
slanina,
pivo světlé,
perník na strouhání,
cibule,
citron,
sůl,
pepř mletý,
bobkový list,
pepř celý,
olej,
máslo,
rozinky,
mandle
Komentáře (2)