Placky z kysaného zelí
Kysané zelí je u nás tradiční surovinou. Skvělé je jak samotné na vidličku, tak i třeba jako základ na křupavé placky. Ty připravíme jednoduchým smícháním všech surovin a usmažením na olej nebo také na sádle.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Placky z kysaného zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6Yj2
Moje poznámka
Placky z kysaného zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6Yj2
Nejnovější recepty
Minestrone II
Přidáno před 9 hodinami
Řepáky
Přidáno před 10 hodinami
Pikantní vepřové nudličky s paprikami a cuketou
Přidáno před 11 hodinami
Čokoládový koláč z řepy
Přidáno před 12 hodinami
Kapustové závitky s treskou
Přidáno před 14 hodinami
Skořicový trhací chléb
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Cukrářka Iveta Fabešová otevřela další cukrárnu. Mezi zákusky za necelých 200 Kč najdete i popcorn či kávový kelímek
Tesco ve Štětí slavnostně otevřeno: modernizace a rozšíření služeb pro všechny
Řepánky podle staročeského receptu ze skanzenu: Nadýchané bochánky s mákem jsou vláčné a krásně voní ořechy
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nepečený jablečný dort
Ivvettaa před 3 hodinami
Šlehačková roláda bez mouky
Katerina5 před 7 hodinami
Výborné lasagne
Icecko před 8 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Papas před 8 hodinami
Játrová omáčka
Sehrezada před 9 hodinami
Jablkový koláč z tvarohového těsta s drobenkou
Moanka před 10 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
Jan Nemec před 11 hodinami
Masopustní koblihy
Lenicka9 před 11 hodinami
Masové kuličky s fazolemi
Ana_Kreb před 11 hodinami
Suroviny:
zelí kysané,
mouka hrubá,
mouka polohrubá,
voda,
vejce,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
majoránka,
olej
Komentáře