Placky z kysaného zelí
Kysané zelí je u nás tradiční surovinou. Skvělé je jak samotné na vidličku, tak i třeba jako základ na křupavé placky. Ty připravíme jednoduchým smícháním všech surovin a usmažením na olej nebo také na sádle.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Placky z kysaného zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6Yj2
Moje poznámka
Placky z kysaného zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6Yj2
Nejnovější recepty
Minestrone II
Přidáno před 12 hodinami
Řepáky
Přidáno před 13 hodinami
Pikantní vepřové nudličky s paprikami a cuketou
Přidáno před 13 hodinami
Čokoládový koláč z řepy
Přidáno před 15 hodinami
Kapustové závitky s treskou
Přidáno před 17 hodinami
Skořicový trhací chléb
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Cukrářka Iveta Fabešová otevřela další cukrárnu. Mezi zákusky za necelých 200 Kč najdete i popcorn či kávový kelímek
Tesco ve Štětí slavnostně otevřeno: modernizace a rozšíření služeb pro všechny
Řepánky podle staročeského receptu ze skanzenu: Nadýchané bochánky s mákem jsou vláčné a krásně voní ořechy
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nepečený jablečný dort
Ivvettaa před 6 hodinami
Šlehačková roláda bez mouky
Katerina5 před 10 hodinami
Výborné lasagne
Icecko před 11 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Papas před 11 hodinami
Játrová omáčka
Sehrezada před 12 hodinami
Jablkový koláč z tvarohového těsta s drobenkou
Moanka před 13 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
Jan Nemec před 13 hodinami
Masopustní koblihy
Lenicka9 před 13 hodinami
Masové kuličky s fazolemi
Ana_Kreb před 14 hodinami
Suroviny:
zelí kysané,
mouka hrubá,
mouka polohrubá,
voda,
vejce,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
majoránka,
olej
Komentáře