Pomalu konfitovaná husí stehna
Konfitování je velmi pomalé pečení masa v tuku, nejlépe vlastním. Maso je díky této úpravě šťavnaté a voňavé. Místo tradičně pečené husy vyzkoušejte konfitování a uvidíte, že vaši strávníci budou blahem bez sebe.
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalu konfitovaná husí stehna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31j0M
Moje poznámka
Pomalu konfitovaná husí stehna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31j0M
Nejnovější recepty
Čokoládový koláč z řepy
Přidáno před 39 minutami
Kapustové závitky s treskou
Přidáno před 2 hodinami
Skořicový trhací chléb
Přidáno před 2 hodinami
Pomalu konfitovaná husí stehna
Přidáno před 15 hodinami
Vinná klobása s kroupovou přílohou
Přidáno před 16 hodinami
Sváteční aspik s libovým masem
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Tesco ve Štětí slavnostně otevřeno: modernizace a rozšíření služeb pro všechny
Řepánky podle staročeského receptu ze skanzenu: Nadýchané bochánky s mákem jsou vláčné a krásně voní ořechy
Severokorejský vůdce Kim pije koňak za sedm tisíc dolarů, jí velbloudí nohy a kuchaři mu kontrolují každé zrnko rýže
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nekynutý makový závin z mála surovin
Saratice před 29 minutami
Kuře na způsob bažanta
vladhn před 58 minutami
Fazolky na slanině
Stanas před 1 hodinou
Fazolky na slanině
Stanas před 1 hodinou
Florentýnky
Handour před 1 hodinou
Segedínský guláš
lunav1 před 2 hodinami
Fazolová kyselá polévka
wimra před 14 hodinami
Tvarohová bábovka
Katkasu před 16 hodinami
Suroviny:
stehno husí,
sůl,
kmín celý,
tymián
Komentáře