Hruškový obrácený koláč
Obrácený koláč je klasický francouzský podzimní dezert. Připravuje se tak, že na karamelovou vrstvu poklademe kousky ovoce a to nakonec přelijeme těstem. Koláč je voňavý, šťavnatý a vypadá pěkně na pohled
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hruškový obrácený koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ2nO
Moje poznámka
Hruškový obrácený koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ2nO
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 19 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 20 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 21 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 22 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 38 minutami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 42 minutami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 43 minutami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 47 minutami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 1 hodinou
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 3 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 3 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 4 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 4 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
kypřící prášek,
vejce,
olej,
cukr třtinový,
pudink vanilkový,
hruška,
máslo,
cukr krupice
Komentáře (1)