Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové maso s kapiovou omáčkou a Paloučkový knedlík (pro diabetiky)

Obědových inspirací není nikdy dost, obzvlášť těch snadných na přípravu. Pochutnejte si na vepřovém masu, s kapiovou omáčkou, podávaném s knedlíkem, který připravíte za pomoci mikrovlnky.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 40 min

75 min (35 min příprava + 40 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 porce

1porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Z kapie vykrojíme jádřinec a nakrájíme ji. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Maso z obou stran osolíme a opepříme. Krok 2: Na kousku másla a trošce oleje orestujeme cibuli , přidáme maso, orestujeme z obou stran a přidáme kapii. Trochu podlijeme vývarem a podusíme doměkka. Krok 3: Pak maso vyjmeme, rozmixujeme základ a zjemníme troškou smetany. Podle potřeby dochutíme solí. Krok 4: Připravíme knedlík. Hrnek vymažeme máslem. Suroviny na knedlík dobře promícháme a vlijeme do hrnku. Dáme do mikrovlnky a vaříme 4 minuty.

TIP: Jak uvařit knedlík v mikrovlnce - oblíbené recepty

Zveřejněno 23. 11. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové maso s kapiovou omáčkou a Paloučkový knedlík (pro diabetiky)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wpEqJ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové maso s kapiovou omáčkou a Paloučkový knedlík (pro diabetiky)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wpEqJ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
cibule, kapie, máslo, olej, vývar masový, smetana, maso vepřové, sůl, pepř mletý, vejce, sůl, kypřící prášek, máslo

Přidat fotografie receptu