Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapří podkůvky s mandlovou krustou

Porce kapra nemusí být pouze obalovanou klasikou. Připravte je zapečené v troubě, provoněné máslem, kořením, cibulkou a bylinkami, navíc s chutnou a křupavou krustičkou z toustového chleba a sekaných mandlí.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Středně náročný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Porce ryby pokapeme citronem, zespodu je osolíme a položíme do zapékací misky potřené máslem. Krok 2: Toustový chléb rozdrobíme, přidáme mandle, petrželku, nakrájenou cibuli, koření, sůl a promícháme. Krok 3: Směsí posypeme porce ryby, přitlačíme a na povrch položíme plátky másla. Pečeme na 190 °C dorůžova.

TIP: Kapr na talíři

Zveřejněno 25. 11. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapří podkůvky s mandlovou krustou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/31jmn

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapří podkůvky s mandlovou krustou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/31jmn

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
kapr, máslo, mandle, chléb toustový, cibule červená, petrželka, sůl, pepř mletý, koření grilovací, citron

Přidat fotografie receptu