Kapr na víně
Českou klasikou na štědrovečerním stole je kapr smažený v trojobalu. Pojďte si ho tentokrát vychutnat v jiné verzi a jistě nebudete litovat. Pečený kapr na červeném víně s česnekem a bylinkami chutná opravdu lahodně.
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYvyJ
Moje poznámka
Kapr na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYvyJ
Nejnovější recepty
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 10 hodinami
Květák pečený v těstíčku s parmazánem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 14 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 16 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 17 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 7 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 8 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 8 hodinami
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 12 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 14 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 14 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 14 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 15 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 16 hodinami
Suroviny:
filet z kapra,
sůl,
pepř mletý,
cibule červená,
česnek,
bobkový list,
tymián,
víno červené,
máslo
Komentáře