Tradiční kynutá vánočka
Vánočka, která nesmí na svátečním stole nikdy chybět. Podáváme ji s máslem nebo marmeládou a horkým kakaem. Nesnažte se proces urychlit a nechte vánočce čas na kynutí, jedině tak dosáhnete nadýchané střídky. Dobrou chuť.
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tradiční kynutá vánočka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5YAD
Moje poznámka
Tradiční kynutá vánočka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5YAD
Nejnovější recepty
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 1 hodinou
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 2 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 2 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 12 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 21 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dušená mrkev
Tajemnost před 51 minutami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 53 minutami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 54 minutami
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
KytkaS před 1 hodinou
Dýňová polévka
BublinaF před 2 hodinami
Brokolicová polévka
Gothaj před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
Janiina před 2 hodinami
Pečená dýně
Agliooglio před 2 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
cukr,
mléko,
droždí,
vejce,
máslo,
rozinky,
sůl,
kůra citronová,
mandle,
vejce
Komentáře (3)