Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Růžičková kapusta na asijský způsob

Připravte růžičkovou kapustu s použitím asijských dochucovadel podle zdejšího receptu. Může se hodit jako samostatné jídlo, nebo jako příloha k masu. Růžičková kapusta je prima zelenina, které se nemusíte v obchodech a na talíři vyhýbat.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Receptyodjakuba Receptyodjakuba

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Růžičkovou kapustu očistíme, omyjeme, nakrájíme nadrobno a orestujeme na oleji. Následně přidáme nadrobno nakrájenou cibuli akrátce orestujeme též. Krok 2: Smícháme na teple v kastrůlku sójovou omáčku, rybí omáčku a med, necháme asi 5 minut odstát a vychladnout. Krok 3: Touto směsí přelijeme kapustu s cibulí, na talíři dozdobíme medem.

TIP: Růžičková kapusta a recepty z ní

Zveřejněno 2. 12. 2024

Poznámka autora Receptyodjakuba

Možno použít i jako přílohu tím pádem bych vynechal pokapání medem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Růžičková kapusta na asijský způsob

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZ24n

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Růžičková kapusta na asijský způsob

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZ24n

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
kapusta růžičková, olej, cibule, omáčka sojová, omáčka rybí, med

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu