Postup přípravy
Krok 1: Piškoty pokrájet na větší kousky.
Krok 2: 100% tuk rozpustit v kastrolu, vmíchat do něj cukr, nasekané ořechy, kakao. Přidat rum a vejce. Nakonec vsypat a zamíchat piškoty.
Krok 3: Přenést na celofán nebo mikrotenovou folii posypanou strouhaným kokosem. Zpracovat do tvaru salámu, nechat v lednici ztuhnout. Krájet na plátky.
Zveřejněno 9. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Retro nepečený salám
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2vwY
Moje poznámka
Retro nepečený salám
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2vwY
Nejnovější recepty
Škvarková pomazánka s houbičkami
Přidáno před 11 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou a skořicí
Přidáno před 12 hodinami
Sváteční pomazánka z nivy
Přidáno před 13 hodinami
Honzovy buchty jako peříčko
Přidáno před 15 hodinami
Uzená polévka s fazolemi a zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Kokosové kuličky s ananasem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Porovnali jsme občerstvení na pražských vánočních trzích: Za stovku můžete dostat chladný trdelník i skvělý bramborák
Jednoduchý krém do cukroví, který dlouho vydrží: Je lahodný a jemný a stačí na něj jen dvě suroviny
Vaječnák bez kapky alkoholu: Typický vánoční likér báječně dochutí vanilka, hřebíček i rumové aroma
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílkový chlebíček
Moanka před 26 minutami
Brynzová polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Medová srdíčka
FikAja před 8 hodinami
Květáková fritáta
Wikki před 11 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Glabsi před 11 hodinami
Vepřové plátky se staročeskou rýží
habis před 13 hodinami
Kuskusový salát s balkánským sýrem
rybarka007 před 14 hodinami
Dýňová omáčka a bramborovo-květákové krokety
Anna23 před 16 hodinami
Pórková polévka s česnekem
Simona Skolakova před 17 hodinami
Hlávkové zelí, mleté kuličky a brambory v jednom pekáčku
kimlo před 21 hodinami
Suroviny:
piškoty,
cukr moučkový,
ořechy vlašské,
kakao,
vejce,
rum,
tuk 100%,
kokos
Komentáře