Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zimní punč

Lahodný zimní punč nás zahřeje a pěkně podtrhne sváteční atmosféru. Rum, černý čaj a červené víno doprovází osvěžující chuť citronové a pomerančové šťávy. Podáváme ho s ovocem, které v punči necháme dobře nasáknout.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

lucieblahova

Středně náročný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min + doba odležení

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava, + doba odležení)

Suroviny pro 8 porcí

8porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Všechny suroviny dáme do hrnce a zahříváme je, dokud se nerozpustí cukr. Punč však nesmí projít varem! Krok 2: Poté přidáme ovoce a necháme jej odležet (nejlépe přes noc). Krok 3: Punč podáváme ohřátý, ale skvělý je také vychlazený s ledem.

TIP: Jak na punč v alkoholické i nealkoholické variantě

Zveřejněno 14. 12. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zimní punč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L9YKr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zimní punč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L9YKr

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
rum, čaj černý, víno červené, šťáva citronová, šťáva pomerančová, cukr třtinový, ovoce

Přidat fotografie receptu