Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečená vinná klobása s pivem a hořčicí

Zapečená vinná klobása se bude hodit jako rychlý oběd nebo večeře. Tento velmi oblíbený pokrm se na pultech obchodů objevuje s nadcházejícím chladným obdobím a pokud jste tyhle klobásy ještě nezkusili, určitě to udělejte. Místo plnotučné hořčice můžete použít medovou.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Vinnou klobásu svineme do spirál a sepneme špejlí. Opečeme dozlatova z obou stran na oleji. Pivo smícháme s hořčicí a prolisovaným česnekem. Krok 2: Klobásu přendáme do pekáčku a zalijeme připravenou směsí. Pečeme v troubě přibližně 20 minut. Krok 3: Podáváme s čerstvým chlebem nebo s bramborovou kaší.

TIP: Oblíbené recepty s vinnou klobásou

Zveřejněno 13. 12. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečená vinná klobása s pivem a hořčicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VO5XX

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečená vinná klobása s pivem a hořčicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VO5XX

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
klobása vinná, olej, pivo černé, hořčice plnotučná, česnek

Přidat fotografie receptu