Zapečená vinná klobása s pivem a hořčicí
Zapečená vinná klobása se bude hodit jako rychlý oběd nebo večeře. Tento velmi oblíbený pokrm se na pultech obchodů objevuje s nadcházejícím chladným obdobím a pokud jste tyhle klobásy ještě nezkusili, určitě to udělejte. Místo plnotučné hořčice můžete použít medovou.
Postup přípravy
Krok 1: Vinnou klobásu svineme do spirál a sepneme špejlí. Opečeme dozlatova z obou stran na oleji. Pivo smícháme s hořčicí a prolisovaným česnekem.
Krok 2: Klobásu přendáme do pekáčku a zalijeme připravenou směsí. Pečeme v troubě přibližně 20 minut.
Krok 3: Podáváme s čerstvým chlebem nebo s bramborovou kaší.
Zveřejněno 13. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená vinná klobása s pivem a hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO5XX
Moje poznámka
Zapečená vinná klobása s pivem a hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO5XX
Nejnovější recepty
Rychlé knedlíky se sýrem z mikrovlnné trouby
Přidáno před 11 hodinami
Filé s brokolicí pro diabetiky
Přidáno před 11 hodinami
Knedlíky s vejcem z mikrovlnné trouby
Přidáno před 11 hodinami
Knedlíky s koprem z mikrovlnné trouby
Přidáno před 11 hodinami
Houbové knedlíky z mikrovlnné trouby
Přidáno před 11 hodinami
Cuketové knedlíky s uzeným masem z mikrovlnné trouby
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Falešný smažák pro lenochy: Hrnková verze populárního pokrmu nejde zkazit a zaujme svou skvělou chutí
Bramborové placky pekáčky se dřív pekly na peci. Udělat se dají i na obyčejné pánvi na sporáku a nejlepší jsou nasladko
Jak udělat z rajské omáčky polévku? Trochu ji naředit vhodným vývarem a pomocí bylinek podpořit její přirozenou chuť
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na medu
Kava 2 před 7 hodinami
Rybízová marmeláda
Cejenka před 8 hodinami
Zapékané vajíčkové chlebíčky / tousty
Veronika.Hrozna před 10 hodinami
Zapečená krkovička podle magazínu Albert
upavla před 10 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
barypb před 12 hodinami
(Ne)obyčejné brambůrky
barypb před 12 hodinami
Francouzské brambory
Marek_Bláha před 15 hodinami
Jelítková polévka
Kajkajak před 16 hodinami
Hrstková polévka
TondaJ před 17 hodinami
Ševcovský mls II.
phnevsa před 18 hodinami
Suroviny:
klobása vinná,
olej,
pivo černé,
hořčice plnotučná,
česnek
Komentáře