Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Treska v pivním těstíčku

Pokud byste rádi vyzkoušeli smaženou rybu jinak, připravte ji v pivním sýrovém těstíčku. Budete překvapení jak je tato kombinace dobrá a určitě ji nebudete dělat naposledy. K tresce v pivním těstíčku se nejlépe hodí brambory, ale výtečná je i s domácími hranolkami.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

past1978

Středně náročný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Filety z tresky opláchneme, osušíme a nakrájíme na proužky. Pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Krok 2: Vidličkou smícháme vejce, pivo a tolik hladké mouky, aby vzniklo hladké těstíčko. Přidáme najemno nastrouhaný sýr, osolíme a opepříme. Krok 3: Kousky ryby obalujeme v těstíčku a ihned vkládáme do pánve s vyšší vrstvou horkého oleje. Po všech stranách dozlatova osmažíme. Na papírovém ubrousku odsajeme přebytečný tuk. Krok 4: Podáváme s vařenými brambory, ozdobené snítkou petrželky.

TIP: Oblíbené recepty s pivem

Zveřejněno 13. 12. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Treska v pivním těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W6wYx

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Treska v pivním těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W6wYx

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
filet z tresky, vejce, pivo světlé, mouka hladká, sýr eidam, citron, sůl, pepř mletý, olej, petrželka

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu