Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králičí maso s dýní na šalotce a česneku (vhodné pro diabetiky)

Králičí maso patří mezi jemná masa a je považováno za opravdovou lahůdku. Pokud vám zbyla porce pečeného masa, zužitkujte ji do zeleninové směsi. K masu stačí přidat nastrouhanou dýni a orestovat na cibulovém základu s česnekem. Dobrou chuť!

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 porce

1porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Pečené maso a šalotku nakrájíme nadrobno. Krok 2: Na pánvi rozpustíme máslo a přidáme šalotku. Orestujeme, necháme zesklovatět. Krok 3: Pak na pánev vsypeme nakrájené maso , orestujeme a dýni nastrouháme na hrubém struhadle. Přidáme k masu, osolíme, opepříme a nakonec vmícháme nasekaný česnek. Krátce orestujeme a stále mícháme. Krok 4: Na talíři posypeme nasekanou petrželkou. Podáváme s čerstvými rajčaty .

TIP: 16 nejlepších receptů s králičím masem

Zveřejněno 13. 12. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Králičí maso s dýní na šalotce a česneku (vhodné pro diabetiky)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lYvZM

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Králičí maso s dýní na šalotce a česneku (vhodné pro diabetiky)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lYvZM

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso králičí, ghee, cibule šalotka, česnek, sůl, pepř mletý, dýně hokkaido, petrželka, rajče

Přidat fotografie receptu