Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Linecké s perníkovou příchutí

Vyzkoušejte variaci cukroví z klasického lineckého těsta. Upečená kolečka kombinujte s oblíbeným čokoládovým krémem, povrch dozdobte čokoládou a cukrovým zdobením. Na slavnostním stole budou hezky vypadat a také budou mlsalům chutnat.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Středně náročný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 45 min Doba tepelné úpravy: 15 min

60 min (45 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 30 porcí

30porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Všechny suroviny na těsto zpracujeme na vláčné těsto a necháme hodinu v chladu odpočinout. Krok 2: Z těsta vyválíme plát silný 3 mm, vykrájíme plná kolečka a u poloviny koleček vykrojíme ještě střed. Pečeme při teplotě 170 °C po dobu asi 8 minut. Krok 3: Hořkou čokoládu rozpustíme ve vodní lázni. Krok 4: Plné kolečko potřeme krémem, položíme kolečko s otvorem, povrch ozdobíme tekutou čokoládou a cukrovým zdobením. Do středu nastříkáme čokoládový krém cukrářským sáčkem.

TIP: Cukrové ozdoby na cukroví a perníčky

Zveřejněno 14. 12. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Linecké s perníkovou příchutí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J6Y4J

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Linecké s perníkovou příchutí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J6Y4J

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
mouka hladká, cukr moučkový, máslo, žloutek, koření do perníku, kakao, čokoláda hořká, krém čokoládový, zdobení

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu