Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vinné klobásy ve slanině

Pokud stále hledáte skvělé pohoštění na silvestrovskou oslavu, vinné klobásky ve slanině jsou skvělou variantou. Příprava je velmi jednoduchá a pochutnáte si vy i vaše návštěva.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 20 porcí

20porcí

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Troubu předehřejeme na 180 °C. Klobásu nakrájíme na přibližně 8 cm dlouhé kousky. Plátky slaniny překrojíme na půl, abychom měli dostatečné množství kousků. Krok 2: Na každý kousek klobásy položíme lístek šalvěje a zabalíme do plátku slaniny. Pokládáme vedle sebe do pekáče. Krok 3: Mírně podlijeme vodou a pečeme 30 minut. Klobásky vyjmeme, zatím dáme stranou a výpek slijeme do pánve. Krok 4: Přidáme sójovou omáčku a med a několik minut zahříváme, až omáčka začne houstnout. Odstavíme, klobásky vložíme do pánve a v omáčce promícháme. Podáváme s pečivem.

TIP: Vinná klobása na vánočním stole

Zveřejněno 21. 12. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vinné klobásy ve slanině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wpEMR

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vinné klobásy ve slanině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wpEMR

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
klobása vinná, šalvěj čerstvá, slanina anglická, omáčka sojová, med

Přidat fotografie receptu