Vídeňská roštěná s cibulkou
Minutková úprava hovězí roštěné s úžasně křupavou cibulkou vás nadchne a určitě so pochutnáte. Základem je samozřejmě kvalitní maso a správné opečení jen tak akorát, aby maso uprostřed zůstálo růžové. Podávejte s opékanými bramborami nebo hranolkami.
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vídeňská roštěná s cibulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWAJl
Moje poznámka
Vídeňská roštěná s cibulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWAJl
Nejnovější recepty
Kanapky s lososem a kaviárem
Přidáno před 4 hodinami
Celerová omáčka s vepřovým masem
Přidáno před 9 hodinami
Kapiový salát
Přidáno před 9 hodinami
Horké maliny
Přidáno před 12 hodinami
Provensálské minikuřátko pečené s citronovou kůrou a tymiánem z jednoho pekáčku
Přidáno před 13 hodinami
Labužnické řízečky
Přidáno 25. 12. 2024 18:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Vepřové koleno pečené na červeném zelí si ihned oblíbíte: Chuť medu a vůně skořice dělají z české klasiky luxusní pokrm
Sedm nejlepších receptů na snadné jednohubky: Osvěžující šťavnaté z manga, výrazné lososové nebo hermelínové s ořechy
Plněná vejce mimóza: Silvestrovská pochoutka, kterou zvládne připravit každý. Skvěle chutná a máte ji za pár minut
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makovky – šneky
Tonja před 35 minutami
Kynuté cibuláčky
Tonja před 38 minutami
Salát ze sterilovaného celeru
Tonja před 42 minutami
Salát z hlívy ústřičné
Tonja před 47 minutami
Chowder s treskou
Tonja před 54 minutami
Polévka z pečené brokolice a brambor
Tonja před 1 hodinou
Domácí chleba z říše fantazie
Tonja před 1 hodinou
Čočkový salát s kysaným zelím
Tonja před 1 hodinou
Bulky se sýrem
Tonja před 1 hodinou
Štafetky pro mlsouny
Matea před 1 hodinou
Suroviny:
roštěnec vysoký,
sůl,
hořčice dijonská,
mouka hladká,
olej,
cibule,
víno červené,
vývar masový,
cibule,
sůl,
mouka hladká,
olej
Komentáře (1)