Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brynzová pomazánka

Měkký, solený sýr, zpravidla z ovčího mléka a známý ze Slovenska, to je brynza. Použít ji můžeme jak do halušek, tak třeba jako základ na lahodnou pomazánku. Stačí ji pak natřít na bagetku a dozdobit zeleninou.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Brynzu prošleháme s pomazánkovým máslem, vmícháme sladkou papriku, prolisovaný česnek a sušený česnek medvědí. Krok 2: Necháme chvíli v lednici vychladit. Krok 3: Bagetu nakrájíme na plátky, potřeme hotovou pomazánkou a každý kousek ozdobíme polníčkem a kouskem cherry rajčátka.

TIP: 20 báječných pokrmů s brynzou

Zveřejněno 28. 12. 2024

Poznámka autora poslirecept

Podle receptu Aničky Maninské z Prahy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brynzová pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qxAxr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brynzová pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qxAxr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
brynza, pomazánkové máslo, paprika sušená sladká, česnek, česnek sušený medvědí, polníček, rajče cherry, celozrnná bageta

Přidat fotografie receptu