Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Silvestrovský lososový tatarák

Vynikající tatarák z lososa můžete servírovat při každé slavnostní příležitosti, ale můžete si s ním také zpříjemnit romantický večer ve dvou. Základem je však opravdu kvalitní a čerstvý losos. Samotná příprava je velmi snadná a zvládnete ji během chvilky.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Miru63 Miru63

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Lososa zbavíme kůže a odřízneme tučnější a šedivé části. Růžovou část nakrájíme ostrým nožem na co nejmenší kostičky a dáme mísy. Krok 2: Cibuli nakrájíme hodně nadrobno, vložíme do mísy k lososovi, přidáme olivový olej, sójovou omáčku, citronovou šťávu a nasekaný kopr. Krok 3: Ochutíme čerstvě mletým pepřem a solí a vložíme do lednice vychladit. Krok 4: Podáváme s opečeným toustovým chlebem, můžeme využít také na jednohubky.

TIP: Tatarák bez masa - rady, tipy a inspirace

Zveřejněno 2. 1. 2025

Poznámka autorky Miru63

Tento tatarák lze udělat také z tuňáka.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Silvestrovský lososový tatarák

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2mlV

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Silvestrovský lososový tatarák

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2mlV

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

:-)<3:yes::yes: Máme rádi lososový tatarák jen ho dělám trochu jinak. :-K

Tohle jsem ještě nejedla, může to být dobré.

Suroviny:
losos, olej olivový, omáčka sojová, cibule, kopr, šťáva citronová, pepř mletý, sůl

Přidat fotografie receptu