Debrecínská pečeně z pomalého hrnce
Debrecínská pečeně, s párkem a slaninou, bude díky přípravě v pomalém hrnci krásně křehká a plná chuti. Plátky masa, podávané s omáčkou z výpeku a vařenou rýží, jsou ideálním nedělním obědem.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Debrecínská pečeně z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEV70
Moje poznámka
Debrecínská pečeně z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEV70
Nejnovější recepty
Krkonošské holubky
Přidáno před 1 hodinou
Zeleninová rýže s cuketou
Přidáno před 1 hodinou
Omeleta ze špaget
Přidáno před 2 hodinami
Knedlíky s vajíčkem jako omeleta
Přidáno před 2 hodinami
Lososovo-avokádová pomazánka
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí roláda, zeleninová omáčka a knedlík z čerstvého sýra (pro diabetiky)
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Jak správně péct kuře? Lepší je svázané, na prsa se vloží speciální stříška a je dobré sledovat barvu šťávy, která z kuřete vytéká
Tříkrálový koláč zpestří svátek Tří králů: Kdo v něm najde figurku, bude mít celý příští rok štěstí
Tereza z Peče celá země poradila, co se zbylou vánočkou: Zapečte ji se smetanou, krásně voní a zvládne to každý, říká
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Srnčí medailonky
Veronika.Hrozna před 20 minutami
Čočka na kyselo
Oskeruska před 2 hodinami
Tortilla smažená
Lucie1001 před 2 hodinami
Drožďová polévka
Macek01 před 2 hodinami
Jehněčí kýta na červeném víně
stanavokr před 3 hodinami
Ořechové řezy s pudinkovo-tvarohovým krémem
stanavokr před 3 hodinami
Losos se smetanovou koprovou omáčkou
stanavokr před 3 hodinami
Zapečené bagetky se žampionovou směsí
stanavokr před 3 hodinami
Lipánkové řezy.
stanavokr před 3 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
stanavokr před 3 hodinami
Suroviny:
kotleta vepřová bez kosti,
slanina vcelku,
párky,
celer,
mrkev,
cibule,
sádlo,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
vývar masový,
mouka hladká
Komentáře (2)