Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pohanková kaše bez vaření

Kaše jsou skvělým startem nového dne. Pokud se však ráno nechcete zdržovat jejím vařením, připravte si tuto pohankovou. Přes noc namočená pohanka nabobtná, změkne a pak ji stačí jen dochutit, dozdobit a můžete posnídat.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

zuzkasve

Snadný

Doba přípravy 5 min Doba přípravy: 5 min + namočení přes noc

5 min (5 min příprava, + namočení přes noc)

Suroviny pro 1 porce

1porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Tmavou pohanku namočíme přes noc. Dáváme pozor, abychom dali přesně tolik vody, kolik dovede pohanka absorbovat, Krok 2: Ráno k pohance nastrouháme jablko, přidáme rozinky, rozemleté lněné semínko, med, skořici, zamícháme. Krok 3: Dozdobíme mandlemi a goji. Můžeme ještě dosladit přelitím medem.

TIP: Jak připravit pohanku

Zveřejněno 6. 1. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pohanková kaše bez vaření

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G6wMQ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pohanková kaše bez vaření

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G6wMQ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
pohanka, jablko, med, rozinky, goja, semínka lněná, mandle, skořice

Přidat fotografie receptu