Švédská pánev (Pyttipanna)
Pyttipanna je oblíbené skandinávské jídlo, připravované na pánvi. Skvělé je, že při přípravě využijeme i zbylé suroviny ze zásob. Připravíme ho z brambor, cibule a uzeniny a podáváme se sázeným vejcem a červenou řepou.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švédská pánev (Pyttipanna)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xko1n
Moje poznámka
Švédská pánev (Pyttipanna)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xko1n
Nejnovější recepty
Brambory plněné brynzou
Přidáno před 11 sekundami
Rychlé knedlíky se sýrem z mikrovlnné trouby
Přidáno před 15 hodinami
Filé s brokolicí pro diabetiky
Přidáno před 15 hodinami
Knedlíky s vejcem z mikrovlnné trouby
Přidáno před 15 hodinami
Knedlíky s koprem z mikrovlnné trouby
Přidáno před 15 hodinami
Houbové knedlíky z mikrovlnné trouby
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Katův šleh neboli „kaťák“ nejvíc frčel v osmdesátkách: Recept na tuhle hospodskou baštu ale milujeme dodnes
Rychlá kuřecí svíčková: Levnější varianta luxusního nedělního oběda skvěle chutná a je snadná na přípravu
Masopustní tvarohové koblihy krok za krokem: Důležité je pohlídat hustotu těsta a správnou teplotu oleje na smažení
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na medu
Kava 2 před 11 hodinami
Rybízová marmeláda
Cejenka před 12 hodinami
Zapékané vajíčkové chlebíčky / tousty
Veronika.Hrozna před 14 hodinami
Zapečená krkovička podle magazínu Albert
upavla před 15 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
barypb před 16 hodinami
(Ne)obyčejné brambůrky
barypb před 17 hodinami
Francouzské brambory
Marek_Bláha před 19 hodinami
Jelítková polévka
Kajkajak před 20 hodinami
Hrstková polévka
TondaJ před 21 hodinami
Ševcovský mls II.
phnevsa před 23 hodinami
Suroviny:
brambory,
maso uzené,
salám šunkový,
vejce,
cibule,
máslo,
olej,
smetana,
sůl,
pepř mletý,
řepa červená,
petrželka
Komentáře (1)