Gazdovská sekaná
Gazdovská sekaná se skvěle hodí na víkend, dá se totiž servírovat nejen čerstvě upečená, s bramborovu kaší, ale i jako studená večeře s chlebem, hořčicí a kyselou okurkou. Díky uzenému masu má zajímavou chuť.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gazdovská sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RALG
Moje poznámka
Gazdovská sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RALG
Nejnovější recepty
Mrkvový beránek a kakaové slepičky a vajíčka
Přidáno před 2 hodinami
Ovocná tlačenka
Přidáno před 3 hodinami
Kakaové muffiny s borůvkovým tvarohem
Přidáno před 3 hodinami
Palačinky s jahodovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Rizoto s chřestem a hráškem
Přidáno před 4 hodinami
Jahodové mlsání v mističce
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zauzený zelný " Eintopf"
Sahula před 1 hodinou
Chábovica (zelná polévka)
Sahula před 1 hodinou
Pampeliškový sirup
Borisovaanna před 2 hodinami
Kuřecí čínské nudle
Misicka77 před 2 hodinami
Beránek biskupský
Moanka před 4 hodinami
Věnečky z odpalovaného těsta od Marcely
PetraBrno před 7 hodinami
Zelený chřest s hráškem
trdlo před 8 hodinami
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Markettt před 9 hodinami
Fazolové lusky jako příloha k masu
evinkaaa před 9 hodinami
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
Michaela86 před 10 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
plec hovězí,
maso uzené,
cibule,
česnek,
sýr eidam,
vejce,
houska,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
majoránka
Komentáře (1)