Knedlíky ze žitného kvásku
Poctivý knedlík z žitného kvásku poslouží jako příloha ke spoustě oblíbených českých jídel, ať už k omáčkám nebo k dušenému zelí s masem. Hutný tmavý knedlík z celozrnné mouky, vaříme v páře.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Knedlíky ze žitného kvásku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kG9j
Moje poznámka
Knedlíky ze žitného kvásku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kG9j
Nejnovější recepty
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 4 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 7 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 8 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno před 21 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 21 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené batáty se salátem
sauce1 před 1 hodinou
Znojemská omáčka
evinkaaa před 1 hodinou
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
trdlo před 3 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Wanilor před 3 hodinami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Miroslav81 před 4 hodinami
Máslový mazanec
P@cka před 5 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Styliane před 5 hodinami
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 16 hodinami
Suroviny:
mouka žitná,
voda,
kvas žitný,
voda,
mouka polohrubá,
mouka špaldová celozrnná,
vejce,
sůl
Komentáře (2)